top of page
Helena-Ivarsson-w450xh574-normal.jpg

Helena Ivarsson

VAR DEN FÖRÄNDRING DU SJÄLV VILL SE I VÄRLDEN

Vårt fantastiska lyckopiller kom in som frisk fläkt i ett förutsättningslöst möte som snabbt blev ett ”Vi bara måste bara skapa förutsättningar för samarbete”.

Hennes roll är utbildningsledare på de öppna ledarskapsprogrammen och föreläsare. Hittar man någon som utstrålar så mycket glädje med
en enorm vilja och potential att lära mer och med så mycket fina erfarenheter, blandat med mottot – Var den förändring du själv vill se
i världen – då blir man partner med den personen.

Med nyfikenhet för vad det kan skapa, tillsammans med tydlighet för vad vi står för och att vi älskar utveckling, passar hon in i vår värdegrund som handen i handsken.

  • LinkedIn
  • Facebook

LEARNING BY DOING

Helena är intensivt nyfiken och har alltid jobbat för och med människor. Hon är genuin och öppen och bjuder verkligen på sig själv på alla sätt. Hennes motto är ”Learning by doing” och en förebild genom livet är Pippi Långstrump med sitt ”Det har jag aldrig provat så det klarar jag säkert.”


En riktig ”doer” med andra ord och det speglar också hennes utbildningsbakgrund. Utbildad Projektledare inom besöksnäring, service och bemötande samt en utbildning som Key Account Manager – Sälj och marknadsföring på Yrkeshögskolan.

Hon är certifierad i kommunikations & beteendeverktyget DiSC och diplomerad Employer branding professional. Olika kortare ledarskapskurser, som UGL, finns också i bagaget. Helena har alltid haft ett brinnande intresse för ledarskap.

Eftersom Helena jobbar för och med människor tar hon även uppdrag som Borgerlig Officiant. Det innebär att hon skräddarsyr och genomför främst borgerliga begravningsceremonier.

MIN BERÄTTELSE

VEM ÄR JAG OCH VAD KAN JAG GE ER?
 

Förutom att ge er gedigna ledarskapsutbildningar, så föreläser och handleder jag organisationer/företag till
en önskad företagskultur och arbetsgivarvarumärke.

 

Med mig i bagaget har jag ett jobb som utbildningsledare för ledarskaps- och mediesäljutbildningar på Akademi Båstad Yrkeshögskola, jag har rest världen runt på kryssningsfartyg där jag också fick en praktisk 

utbildning i interkulturella relationer och kommunikation samt haft olika ledande roller inom ett
flertal kommuner. I januari 2024 tog hon tillsammans med sin man över familjegården på Vallens säteri. En destination där människor möts på riktigt, utvecklas, firar och minns mitt i naturen.

 

Jag vill känna glädje och stolthet i mitt liv och när jag gör det, mår jag som bäst. Som person och på min fritid trivs jag bäst med att även här utmana mig själv både mentalt och fysiskt genom att ge mig på olika sorters motionsformer och meditation. Att umgås och resa med familjen, dansa och sjunga, bada kallbad och hänga med vänner är det som gör livet mest värt att leva.

Vill du veta mer om min väg och erfarenheter – fråga gärna.

KONTAKTA HELENA

Vi vill alltid hjälpa fler personer att utveckla ledarskapet. 
Kontakta oss om du också vill utveckla dig, dina anställda och ditt företag. 

+46 70 866 29 18

bottom of page